Početak » Aktuelno » Kamp Skouras

Kamp Skouras

skouras-logoSkouras sportski kompleks nalazi se u mestu Nea Fokea, jednom od najpoznatijih letovališta na Halkidikiju. Nudi nezaboravni boravak  za decu i mlade, kombinujući edukaciju, sport i zabavu u dobro organizovanim programima koji uključuju brojne dnevne aktivnosti, sport i igre, kupanje u bazenu i na plaži. Poseduje dobro opremljene terene za košarku, mali fudbal, odbojku, rukomet, stoni tenis, streljaštvo, bič volej, pikado, plivanje, šah, tenis, moderan ples, aerobik, džudo, te-kvon-do, veštačka stenu, zip line. Pruža mogućnost organizacije međunarodnih sportskih turnira tokom boravka i sve to na prostoru kompleksa u borovoj  šumi na 200 m od plaže.

01 skourasKamp obezbeđuje spasioce na plaži i 2 na otvorenom bazenu, specijalizovane trenere za svaku od navedenih sportskih disciplina, koji pomažu vođama grupa u organizaciji i realizaciji aktivnosti u kampu i obezbeđivanju sigurnosti učesnika. Smeštaj je u višekrevetnim sobama (8-10 kreveta), sa zasebnim mokrim čvorom i više mokrih čvorova unutar samog kampa. Zdravstvena zaštita – 24h dežurstvo dva lekara i dve medicinske sestre, stacionar u krugu kampa i vozilo za hitne intervencije u pripravnosti. Kamp poseduje moderno opremljeni restoran, ishrana je na bazi punog pansiona sa užinom. U kampu se nalaze česme sa pijaćom vodom, puno hladovine. Kamp je potpuno ograđen i zaštićen, sa kontroslisanim ulaskom 24h.


CENA ARANŽMANA: 32.900 din

Na 20 plativih putnika 1 gratis

U cenu je uračunato:

  • Smeštaj u bungalovima (višekrevetnim)
  • Pun pansion (7 pansiona sa užinama)
  • Prevoz autobusima turističke klase na relaciji Niš – Nea Fokea –Niš
  • Izlet do Zejtinlika u povratku
  • Obezbeđivanje neophodnih rekvizita za izvođenje nastave
  • Organizacija i vođstvo puta
  • Lunch paket u povratku
  • Putno zdravstveno osiguranje

U cenu nije uračunato:

  • Individualni troškovi

Način plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate u 5 mesečnih rata sa početkom u aprilu mesecu, zaključno sa avgustom 2019.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Easy Travel & Events, licenca OTP 23/2015.

 


 

Prema Zakonu o turizmu Organizator ima sledeće garancije putovanja i to:

Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora – Polisu osiguranja br br.300000005242 ANEX 1 od 25.01.2019. osiguravajuće kompanije “MILENIJUM OSIGURANJE AD Beograd”, bul Mihajla Pupina 10 L, 11070 Novi Beograd.

Putnik zatečen na putovanju treba na najbrži način da kontaktira osiguravača”, na tel. br. +38111 4407700 ili na e–mail: office@milenijum-osiguranje.rs.

Putnik je obavezan da dostavi osiguravaču i Organizatoru broj ugovora, mesto putovanja, naziv smeštajnog objekta, imena putnika, adresu ili broj telefona, faxa ili e-mail preko kojih se može kontaktirati u mestu trenutnog boravka.

Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima.

Ugovorom Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i/ili garancija i da iste u celosti prihvata.

*Za slučaj spora nadležan je sud prema sedištu organizatora putovanja.