Početak » Uskrs » Post-Uskršnji aranžman London – 6 dana avionom

Post-Uskršnji aranžman London – 6 dana avionom

27.apr (ponedeljak) – 02.maj 2020.(subota) 6 dana / 5 noćenja

CENA – 699 €

POZOVITE DANAS 018 292 555 ili 069 12 92 555 i rezervišite svoje uskršnje putovanje.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Trasferi mini bus ili turističkim autobusima od Niša do aerodroma u Sofiji i nazad
 • Avionski prevoz na relaciji Sofija – London – Sofija, sa presedanjem i uključenim svim aerodromskim taksama
 • Ručni prtljalag (dimenzija 56 x 45 x 25cm)
 • Transferi podzemnom železnicom od aerodroma LHR do hotela i nazad
 • Smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom u hotelu 3* koji se nalazi u užem centru Londona u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama; za jednokrevetne sobe doplata
 • Pratilac grupe za sve vreme putovanja
 • Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje za 6 dana 910 RSD za sve vreme boravka
 • Svi ostali obroci i pića osim doručka u hotelu u propisanim terminima
 • Ulaznice za muzeje, troškove tranfera i prevoza van onih programom predviđenih
 • Izdavanje UK vize £95 po osobi.
  Putnici su u obavezi da sami obezbede vizu. Agencija će obezbediti sve neophodne informacije kao i potvrdu o rezervaciji hotela i avio karte;
 • Individualne troškove putnika
 • Fakultativni izlet sa svim ulaznicama Windsor Castle, Stonehenge i Oxford – £106 + doplata za transfer do autobuske stanice odakle polazi turistički autobus i nazad do hotela
 • London Eye + Madam Tussauds komplet ulaznica £40
 • HM Tower of London ulaznica £24.70

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • U dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Banka Intese.
 • 50% od celokupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana pred putovanje.
 • Gotovinski, platnim karticama,uplatom na račun agencije.

DODATNE NAPOMENE:

Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti(npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena ili otkaza putovanja.

Za ovo putovanje važe opšti Uslovi putovanja agencije Easy Travel & Events

U proleće London dobija nove boje i pruža turistička iskustva koja su u isto vreme tradicionalna i sasvim nova. Stotinama godina London privlači posetioce iz celog sveta svojom snagom i šarmom. Posetioci ovog čarobnog grada mogu videti raskoš Belgravia i Kensington-a, uživati u mjuziklu na Covent Garden-u, doživeti shopping groznicu u ulici Oxford St. ili Regent St. Retki su oni koji prilikom posete Londonu propuste priliku da vide jednu od najbogatijih kolekcija svetske baštine u Britanskom Muzeju i Nacionalnoj Galeriji. Punim plućima se diše i uživa u Hyde Park-u, najvećem zelenilu u čijem se središtu nalazi veštaćko jezero The Serpentine.

U današnje vreme komunikacija izmedju svih znamenitosti grada je još brža i efikasnija. Predlažemo Hop on – Hop off autobuse koji pružaju u isto vreme i panoramsko razgledanje i audio vodiča na nekoliko jezika. Pored toga, možete se prevoziti čuvenim London Tube (podzemna železnica), Double-decker bus (gradski autobusi) kao i London Taxi – isto tako čuvena ikona, simbol grada. Pešačka tura pored reke Temse je “must”: London Eye, Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, St Paul’s Katedrala. Predlažemo i posetu Tate Gallery galerije i Madam Tussauds muzeja voštanih figura.

Posle Uskrsa simbolično se proslavlja početak rada Big Bena, organizuju se brojni festivali, otvaraju parkovi, održavaju se trke čamaca, Noć Muzeja… U to vreme, restorani otvaraju svoje bašte, ulice su preplavljene otmenim lokalnim stanovništvom koji svake godine postavljaju modne trendove ostatku sveta. London u proleće je vrhunski turistički doživljaj!

1.dan NIŠ – SOFIJA – LONDON ( 27.04. ponedeljak)
Sastanak putnika u prostorijama agencije Easy travel. Transfer grupe do internacionalnog aerodroma Sofija u Bugarskoj. Poletanje za London. Po sletanju u London transfer direktnom Piccadilly linijom podzemne železnice (čuveni London Tube) do stanice u centru grada Rassell Sq, gde se nalazi i naš hotel. Moguće organizovati grupni obilazak Picadilly Circus-a, obilazak Soho kvarta i šetnja i razgledanje izloga u ulici Regent Street sve do Oxford Circus-a. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan LONDON ( 28.04. utorak)
Doručak. Mogući grupni odlazak do Westminister-a. Pešačka tura obalom reke Temsa gde se može videti i posetiti: Houses of Parlament, Big Ben, Westminster Abbey, London Eye. U drugom delu obilaska idemo na „Royal“ pešačku turu: Cabinet War Room, The Mall Str, Buckingham Palace, Royal parks i smenu straže (ukoliko je smena na programu tog dana). Nakon obilaska poseta Nacionalnoj Galeriji ili slobodno vreme za individualni obilazak. Noćenje.

3.dan LONDON ( 29.04. sreda)
Doručak. Mogući organizovani odlazak do Tower bridge-a, jednog od najprepoznatljivijih simbola grada. Imaćemo priliku da vidimo i London Tower (Londonsku tvrđavu) na severnoj obali reke Temze kao i HMS Belfast – brod britanske ratne mornarice iz 1936. godine. Poseta St Paul’s Katedrale, Tate Modern muzeja i Shakespeare’s Globe Teatra je fakultativna. Poslepodne poseta Nacionalnom Muzeju koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan LONDON ( 30.04.četvrtak)
Doručak. Fakultativni izlet Windsor Castle, Stonehenge i Oxford. Putovanje turističkim autobusom sa pratiocem grupe do Windsor zamka koji je drugi dom kraljice Engleske. Nakon toga putovanja do UNESCO lokaliteta i otkrijte misteriju Stonehenge-a, mesta gde su se odvijali mnogobrojni paganski rituali. Kratko putovanje do sedišta najboljih fakulteta na svetu – jedinstveni Oxford University. Uživajte u kanalima Oksforda i mestu gde su snimane mnogobrojne scene iz poznatog serijala o Hari Poteru. Za one koji se odluče da ostanu u Londonu, slobodno vreme za individualne obilaske. Noćenje.

5.dan LONDON ( 01.05. petak)
Doručak. Odlazak do najčuvenijeg londonskog parka – Hyde parka, šetnja parkom do veštačkog jezera The Serpentine. Fotografisanje kod Marble Arch kapije i odlazak do Sherlock Holmes Muzeja i Madame Tussaud’s muzeja voštanih figura ili slobodno vreme. Za one koji bi voleli da vide nešto drugačiji London predlažemo odlazak u Camden Town na severu grada gde između ostalog, možete probati specijalitete iz celog sveta na čuvenom Camden marketu / ili ukoliko ste ljubitelj dobre kupovine preporučujemo odlazak u Knightsbridge i kraljevsku robnu kuću Harrods.Veče možete provesti u Covent Garden-u gde se nalazi Central Market ili pogledajte jedan od čuvenih mjuzikla (Jadnici, Mačke, Fantom Opere, MamaMia…)koji se godinama prikazuju u teatrima Covent Garden-a (možete unapred rezervisati ulaznice u agenciji Easy Travel). Noćenje.

6. dan LONDON-SOFIJA-NIŠ (02.05. subota)
U jutarnjim časovima se pakujemo i posle doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer podzemnom železnicom do aerodroma. Let za Sofiju. Dolazak u Sofiju u kasnim popodnevnim časovima. Transfer do Niša.