Početak » Letovanje » Ammon Zeus – Halkidiki

Ammon Zeus – Halkidiki

Opis hotela

AMMON ZEUS je luksuzni hotel na obali Egejskog mora,

kategorisan 5*, totalno renoviran 2018 g.

Lokacija

Ovo je jedini hotel na Halkidikiju koji se nalazi na samo korak od čistog, plavog Egejskog mora, na plaži koja je nagrađena Plavom zastavicom od strane E.U.
Ammon Zeus se nalazi na poluostrvu Kasandra u šarmatnom mestu Kalitea. Do današnjeg dana, Ammon Zeus je jedini hotel u Grčkoj koji se nalazi odmah pored antičkih ostataka. U pitanju je najznačajniji antički hram na Halkidikiju – Svetilište boga Ammon Zeus-a iz 4.v. pre n.e. Još jedan reritet je i ruska crkva Sv. Pantalejmona iz 1865. koja je u posedu hotela.

Ishrana je bazirana na Mediteranskoj kuhinji koja važi za pravi eliksir dugog života. Hotelski glavni restoran se nalazi na terasi koja je okrenuta prema moru. Svi gosti hotela uživaće u doručku (7:30h – 10:00h) i večeri (19:00h – 21:30h) u centralnom restoranu hotela (buffet style). Elegantni a la cart restoran Greco’s nalazi se odmah pored mora i nudi morske specijalitete. Fresco Bio Healthy Bar je lociran pored bazena i poslužuje goste na plaži i na bazenu, svojim svežim i zdravim obrocima i napitcima.

Hotelski sadržaji

Hotel ima svoju plažu nagradjivanu mnogo godina unazad Plavim zastavicom. Dva bazena su u hotelskom kompleksu: Glavni bazen sa svežom vodom koja se greje (april, maj i oktobar) i dečiji bazen koji se takodje greje.

Hotel nudi usluge SPA centra kao što su masaža, hidroterapija, sauna / hammam / jacuzzi, fitnes centar i ostalo. Na plaži se nalazi WS centar sa ponudom sportova na vodi (ski, jetski, pedaline) kao i ekskurzija brodom.

U hotelu možete uživati u večerima sa živom muzikom, jedanput nedeljno besplatni čas Yoge kao i čas ronjenja na bazenu.

Sobe

Deluxe Dvokreventna Soba – Pogled Vrt

Kapacitet ove sobe je 2 odrasle osobe + 1 extra ležaj, površine 21m2, A/C, Balkon, Kupatilo sadrži tuš kabinu i toaletne proizvide, Frižider/mini bar (doplata za korišćenje), pogled na vrt, fen za kosu, električni bokal (kafa i čaj nisu uključeni u cenu), LED TV sa satelitskim programom, „Pillow menu“, Sef (veličine dovoljne da smestite vaš laptop), sobne papuče, telefon sa direknom linijom, dve flašice vode gratis, Wi-Fi, SUNCOBRAN I LEŽALJKE NA PLAŽI su uključene u cenu

Deluxe Dvokreventna Soba – Pogled More

Kapacitet ove sobe je 2 odrasle osobe + 1 extra ležaj, površine 21m2, A/C, Balkon, Kupatilo sadrži tuš kabinu i toaletne proizvide, Frižider/mini bar (doplata za korišćenje), pogled na more, fen za kosu, električni bokal (kafa i čaj isu uključeni u cenu), LED TV sa satelitskim programom, „Pillow menu“, Sef (veličine dovoljne da smestite vaš laptop), sobne papuče, telefon sa direknom linijom, dve flašice vode gratis, Wi-Fi, SUNCOBRAN I LEŽALJKE NA PLAŽI su uključene u cenu

Premium Deluxe Dvokreventna Soba – Pogled Vrt

Kapacitet ove sobe je 2 odrasle osobe + 1 extra ležaj, površine 21m2, A/C, Balkon, Kupatilo- tuš kabinu i brendirani toaletni proizvidi, Boca vina komplementarno, Frižider/mini bar (uključeno jednokratno), pogled na vrt, fen za kosu, električni bokal (kafa i čaj uključeni jednokratno), LED TV sa satelitskim programom, „Pillow menu“, Sef (veličine dovoljne da smestite vaš laptop), sobne papuče, bade-mantil, telefon sa direknom linijom, dve flašice vode gratis, Wi-Fi, SUNCOBRAN I LEŽALJKE NA PLAŽI su uključene u cenu, Vaučer za besplatnu masažu 15”, Vaučer sa popustima za Greco’s a la cart restoran.

Premium Deluxe Dvokreventna Soba – Pogled More

Kapacitet ove sobe je 2 odrasle osobe + 1 extra ležaj, površine 21m2, A/C, Balkon, Kupatilo- tuš kabinu i brendirani toaletni proizvidi, Boca vina komplementarno, Frižider/mini bar (uključeno jednokratno), pogled na more, fen za kosu, električni bokal (kafa i čaj uključeni jednokratno), LED TV sa satelitskim programom, „Pillow menu“, Sef (veličine dovoljne da smestite vaš laptop), sobne papuče, bade-mantil, telefon sa direknom linijom, dve flašice vode gratis, Wi-Fi, SUNCOBRAN I LEŽALJKE NA PLAŽI su uključene u cenu, Vaučer za besplatnu masažu 15”, Vaučer sa popustima za Greco’s a la cart restoran.

Premium Deluxe Apartman (2 sobe) – Pogled more

Kapacitet ove sobe je 2 odrasle osobe + 2 odrasle osobe, površine 43m2, A/C, Balkon, 2 Kupatila- tuš kabinu i brendirani toaletni proizvidi, Boca vina komplementarno, Frižider/mini bar (uključeno jednokratno), pogled na more, fen za kosu, Nespresso aparat za kafu sa 2 kapsule kafe uključeno, LED 43”TV , „Pillow menu“, Sef (veličine dovoljne da smestite vaš laptop), sobne papuče, bade-mantil, telefon sa direknom linijom, dve flašice vode gratis, Wi-Fi, SUNCOBRAN I LEŽALJKE NA PLAŽI su uključene u cenu, Vaučer za besplatnu masažu 15” za odrasle osobe, Vaučer sa popustima za Greco’s a la cart restoran.

Cenovnik AMON ZEUS