Početak » Halkidiki » Elea Village 3* Hotel – Akti Elias

Elea Village 3* Hotel – Akti Elias

Lokacija

Hotel se nalazi u oblasti Akti Elias, između Nikitija udaljenog 9km i Neos Marmarasa udaljenog 11km. Sastoji se od glavne zgrade i 7 manjih objekata.

Plaža:

Hotel je smešten između dve plaže. Najbliža plaža je udaljena 50 m od hotela (peščano šljunkovita). Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restoran, bar, bazen (sa delom za decu), bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno), Wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu), malo igralište za decu, teren za tenis (uz doplatu), košarka, stoni tenis, TV sala, parking, menjačnica, sef na recepciji uz doplatu.

Sobe

U lepom mediteranskom vrtu nalazi se centralna zgrada i nekoliko manjih zgrada sa ukupno 80 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, terasu, SAT TV, telefon i klima uređaj, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta).

Standardne sobe površine oko 20m2, namenjena za smeštaj 2 do 3 osobe,  sadrže dva standardna ležaja i pomoćni ležaj.

Superior soba je prostranija od standardne, površine oko 28m2, namenjena za smeštaj 2 do 4 osobe, sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja.

Family apartman površine oko 31m2, sastoji se iz dve prostorije – dnevne i spavaće odvojene kliznim vratima, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, u spavaćoj sobi je bračni ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja ili kreveti na sprat.

Usluga

Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.