Početak » Letovanje » Krf – avionom iz Niša

Krf – avionom iz Niša

Najzelenije jonsko ostrvo na kome letuje grčka kraljevska porodica, engleska kraljevska porodica i mnogi slavni i uticajni ljudi iz celog sveta.

Proverite zašto!

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva . Zbog blage klime i velike vlažnosti Krf je “zeleno ostrvo” puno četinara, tropskog bilja i voća. Krf je poznat po svojim smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Ostvo je izduženog oblika, dužine 64 km, širine 20 km, površine 579km2. sa najvišim vrhom Pantokrator (906 m). Krf je poznat po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj, i šljunkovitim na istočnoj obali. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji čine ponudi bogatu I zadovoljavajuću za svačiji ukus. Na Krfu su napisane neke od najtužnijih, ali i najveličanstvenijih stranica srpske istorije. Letujte na smaragnom ostrvu, uživajte na plažama koje zasluženo nose epitet “plave zastavice” i osetite vibraciju prošlosti koja spaja grčki i srpski narod.

HOTELI I APARTMANI NA KRFU

Aranžmani su u trajanju od 7, 10 ili 14 dana. Pozovite Easy Travel agenta i pitajte za aktuelne i posebne ponude hotela i apartmana na ostrvu.

DIREKTAN LET IZ NIŠA DO KRFA

Direktan avio linija od Niša do Krfa počinje sa letom od 4. Jula i leteće sredom i nedeljom do kraja oktobra 2021.

Naš preporuka za izlete na Krfu:

  • Ostrvo Vido i Srpska kuća
  • Aqualand
  • Paxos / Antipaxos & Parga
  • Paxos / Parga
  • Plava laguna