Početak » Škole jezika » Egida – London

Egida – London

Škola je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Polaznici će u kampusu imati sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje. U sklopu kampusa se pored učionica, biblioteka, smeštajnih kapaciteta i moderne kantine, nalaze i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni.

Vannastavne aktivnosti – Program se odlikuje izuzetno velikim brojem obilazaka Londona. Učenici svaki radni dan pre ili nakon nastave odlaze u obilaske: London Walking Tour, London British Museum, Covent Garden Shopping, Tower of London, Greenwich, Maritime Museum, Oxford Street shopping, River Thames Cruise, Leicester Square, China Town, London Eye i mnoge druge. Prednost programa je što polaznici naše grupe u dogovoru sa profesorom mogu posetiti atrakcije po njihovom izboru, a koje možda nisu u planu školskih obilazaka (čuveni fudbalski stadioni, buvlje pijace…). Nakon večere organizovane su disko ili karaoke večeri, projekcije filmova za tinejdžere, društvene igre na otvorenom, sve sa ciljem da se podstakne upotreba engleskog jezika. Sastavni deo boravka je i upoznavanje sa drugim gradovima Velike Britanije, te će polaznici imati dva celodnevna izleta van Londona i priliku da posete neke od gradova: Brajton, Oksford ili Kembridž.

Embassy Summer – Docklands campus

Uzrast polaznika 11-17 godina, GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Embassy Summer je priznat kao vodeći organizator programa engleskog jezika na engleskom govornom području širom sveta, za decu, omladinu i odrasle.
Na Doklands kampusu su na jednom mestu obezbeđeni nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program, što predstavlja bezbrižan boravak za polaznike. Ovaj moderni centar idealan je za polaznike koji žele da imaju komfor zatvorenog kampusa i smeštaja višeg standarda.

Standardni program podrazumeva 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, pri čemu čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje vokabular. Specifičnost časa je u metodici rada profesora. Na prvom mestu škola angažuje mlade predavače koji imaju spontani pristup u predavanju i odabiru tema uvrštenih u program, jer su prilagođene interesovanjima mladih polaznika i podstiču ih na razgovor i debatu na engleskom jeziku.

Po dolasku u školu učenici rade test engleskog jezika koji određuje trenutni nivo znanja jezika, koji polaznike svrstava u adekvatne grupe. Na taj način, jednu grupu čine učenici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Smeštaj je rezidencijalnog tipa. Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U jednom bloku rezidencija 4 do 6 soba dele kuhinju i zajedničku prostoriju, dok u drugim rezidencijama ne postoji zajednička kuhinja već svaka soba ima mali frižider i rešo. U sobi se nalaze krevet, radni sto, police, komoda sa fiokama i orman. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo osoba koja tu i odseda. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Sobe se redovno čiste, a posteljina se menja jednom nedeljno. Pri dolasku u rezidenciju daje se depozit od 30 £, koji se polaznicima vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja u smeštaju. Od dodatnih usluga, u okviru kampusa su: aparati sa sokovima, grickalicama i čokoladicama i prostor u kojem su mašina za uslužno pranje i sušenje veša.

Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera), s tim da prilikom ručka i večere polaznici mogu da biraju između više ponuđenih toplih jela. Smeštaj se organizuje od nedelje pre početka kursa, do nedelje po završetku kursa.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora iz Srbije od Beograda, pa tokom svih segmenata programa do povratka u Srbiju.

  Nivoi Broj časova
nedeljno
Celodnevne eksurzije
van Londona
Obilasci
Londona
Aktivnosti Termini
Kurs Svi 20 (45′) 2 10 Pun program 07.07 – 21.07.2019.

 

2 nedelje
Registracija 5400 din  (ili 45 €)
Embassy Summer London, Docklands Campus 1695 £

Cena programa uključuje:

 • registraciju,
 • nastavu i materijal za nastavu,
 • sertifikat na kraju kursa,
 • rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim sobama sa
  kupatilom i punim pansionom,
 • 2 celodnevne ekskurzije van Londona i 10 obilazaka
  Londona,
 • rekreativne aktivnosti,
 • dve disko večeri i ostale večernje aktivnosti,
 • povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu
 • pratnju profesora.

Cena programa ne uključuje:

 • vizu (proces apliciranja i zakazivanje termina sprovodi
  Egida),
 • avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske
  karte za celu grupu),
 • osiguranje (Egida u ponudi ima Generali međunarodno
  osiguranje),
 • lične troškove i ostale nepomenute troškove.

Napomene:

 • Program je rađen na bazi minimum 8 prijavljenih
  polaznika.
 • Organizator (škola) zadržava pravo da u slučaju
  nedovoljnog broja prijavljenih polaznika promeni cenu ili
  datum aranžmana ili otkaže putovanje.