Photo courtesy of the GMCVB – http://Miami andBeaches.com

 

MIAMI BY SLAVICA PARLIC

Moja omiljena destinacija “Great Miami and Beaches” nudi mnogo više atrakcija, opuštanja i aktivnosti nego što se može uklopiti u jedan odmor. Iz tih razloga sam pažljivo kreirala programe putovanja, u pokušaju da sastavim Miami itinerer “must see, must feel”, od najboljeg što Miami može da ponudi.

 

Miami je vodeća luksuzna turistička destinacija koja se nalazi u državi Florida – The Sunshine State. Prestonica kruzeva, “fine-dining” destinacija, netaknute flore i faune oko reke koja sporo teče i nalikuje na veliku močvaru (Everglades), nepregledne peščane plaže i topli okean, dom predivnih morskih stvorenja– manatee i drveća koje raste u slanoj vodi–
mongroves, najrazličitiji sportovi na vodi, muzeji i jedinstveni “art vibe” nekadašnjih skladišta – Wynwood Walls, koncerti, festivali, vrhunski sportski klubovi i turniri (Miami Open, Miami Heats, Miami Dolphins), šoping molovi i dizajnerski kvart (Design district), moderni oblakoderi u poslovnom kvartu Brickell i mesto koje svedoči o istoriji i tradiciji grada – Coral Gables, delovi grada koji su “obojeni” etno karakteristikama njenih stanovnika-raznobojni Little Haiti i razigrani Little Havana, centar najbolje noćne zabave na istočnoj obali SAD-a, vrhunskih obrazovnih i naučnih ustanova – sve to predstavlja ovaj čarobni grad podignut na grebenima morskih korala, na samom jugu Sjedinjenih Amričkih Država. I to nije sve! Na samo 3h od Miami-a se nalazi mesto večne zabave “Key West”, “Walt Disney World Resort” u Orlandu, “Kennedy Space Center” , brodom ili trajktom se do Grand Bahama ili Bimini ostrva na Bahamama dolazi za nekoliko sati, dok je u neposrednoj blizini Homested Speedway i omiljeno mesto predsednika Trampa – West Palm Beach. Stanovnici Miami-a, dinamični, zanimljivi, toliko različiti ali sa istom vizijom – da njihov grad bude najlepše mesto za život njenih stanovnika ali i posetilaca. Sigurno je jedno- iako se uglavnom može čuti španski jezik, ovo je mesto gde se prepliću kulture, narodi, kuhinje, običaji…Miami je tako lep, u njemu sve “vri” od života, jedinstveno mesto ljubavi i zabave.

 

Ja sam 10 godina istraživala ovaj fascinantni grad, radeći za različite agencije za receptivni turizam. Brzina kojom se grad menjao i širio je neverovatna. Oblikovali smo turističku ponudu “Great Miami and Beaches” do jedinstvenih i vrhunskih turističkih proizvoda.

 

Danas, sa vama i za vas kreiram putovanje u Miami za pamćenje!

 

Naša ponuda:

• Individualno putovanje u Miami

• Miami i Bahamas

• Incentive putovanje – Experience Miami

• Miami i New York

KONTAKT
Radno vreme poslovnice u Nišu
Adresa: Prvomajska 4a, 18000 Niš
Od ponedeljka do petka od 9h do 15h

T: (381)69 3292555  (381)18292555

F: (381)18292552
E-mail: info@easytravel.rs kongres@easytravel.rs

O nama
Opšti uslovi putovanja
Osiguranje
Polisa privatnosti
Polisa garancije putovanja
Podaci o identifikaciji

©Easy Travel&Events

Easy Travel&Events
Newsletter