O Nama

O nama

Turistička agencija EASY TRAVEL & EVENTS d.o.o. je licencirani organizator putovanja u zemlji i inostranstvu. Imamo više od 20 godina iskustva u turističkoj industriji. Pored organizacije individualnih i grupnih turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, Easy Travel & Events se bavi i korporativnim turizmom. Easy Travel & Events je članica Kongresnog Biroa Srbije od osnivanja. Iskustvo u organizaciji korporativnih skupova sa preko 20 klienata u našoj portofoliji, preko 40 uspešno realizovanih kongresa i konferencija, na stotine poslovnih putovanja…govore o kvalitetu i lojalnosti koju pružamo našim korporativnim klijentima. Ljubaznost, profesionalnost i stalna edukacija naših saradnika- garancija je vrhunske asistencije u kreiranju Vašeg sledećeg putovanja, konferencije, proslave, kongresa… Mi smo grupa strastvenih i posvećenih ljudi koji se bave turizmom i organizacijom korporativnih događaja. Za naše prijatelje – naše klijente, volimo da priređujemo jedinstvene, kreativne i smisaone događaje i putovanja.
Naš menadžerski tim se sastoji od profesionalaca sa 20+ godina iskustva rada u turizmu u Srbiji i SAD (Miami). Mladi i energični saradnici doprinose da planiranje i realizacija poslovanja dobija novu dinamiku i odgovara zahtevima sadašnjice.U kongresnom turizmu, u cilju postizanja uspeha, nudimo opsežne sastanke i planiranje događaja koji organizujemo u vaše ime. Takodje nudimo i asistenciju prilikom akreditovanja vaših dogadjaja.
Za vaša individualna putovanja: letovanja, zimovanja, City break i “talor made” putovanja kao i grupna putovanja: ekskurzije, sajmove i kampove; EASY TRAVEL & EVENTS tim bira destinacije, hotele i partnere na destinaciji koji garantuju sigurnost i kvalitet.

 

Agenciju Easy Travel & Events su osnovali Slavica & Uroš Parlić, iskusni menadžeri u turizmu koji već više od 30 godina uspešno kreiraju turističke proizvode iz oblasti MICE i DM turizma u Srbiji i na Floridi, USA.

KONTAKT
Radno vreme poslovnice u Nišu
Adresa: Prvomajska 4a, 18000 Niš
Od ponedeljka do petka od 9h do 15h

T: (381)69 3292555  (381)18292555

F: (381)18292552
E-mail: info@easytravel.rs kongres@easytravel.rs

O nama
Opšti uslovi putovanja
Osiguranje
Polisa privatnosti
Polisa garancije putovanja
Podaci o identifikaciji

©Easy Travel&Events

Easy Travel&Events
Newsletter