Organizacija Dogadjaja

KONGRESI

 

Easy Travel & Events doo organizuje neposredne događaje po vašoj meri, uključujući: kongrese,

seminare, konferencije, stručne sastanke, simpozijume, kurseve i dr. Ukoliko još tragate za idealnim

prostorom i dodatnim sadržajim, rado ćemo vam pomoći da razvijete stimulativan i jedinstven

događaj koji će vaši klijenti obožavati.

Naše usluge

 

Kompletnu organizaciju svih vrsta dogadjaja na lokaciji po vašem izboru, neporedne događaje, online ili hibridnih događaje, svih domena i veličina, prepustite Easy Travel & Event stručnom timu koji je na raspolaganju da sve “teče glatko” i na vreme!

 

Naše usluge podrazumevaju kompletnu logističku, tehničku, PR, IT i marketišku podršku kao i organizaciju i realizaciju dogadjaja.

 

U najkraćem roku obezbeđujemo akreditaciju vašeg dogadjaja, organizujemo dogadjaj I implementiramo nezaboravne događaje.

 

Dodatno, postavljamo online Test pitanja i uspešno testiranim učesnicima šaljemo sertifikate u elektronskom obliku, sa odgovarajućim brojem KME bodova.

NAŠE PLATFORME ZA ONLINE DOGADJAJE

 

U saradnji sa Educo Events izradjena je platforma za snimanje vebinara i konferencija, skladištenje video materjala i realizaciju svih dodatnih edukativnih aktivnosti. Sve o platformi možete videti na site www.educoevents.edu.rs

 

Za organizaciju online dogadjaja, video sastanka, seminara, online edukacije i hibridnih dogadjaja, Easy Travel & Events je odabrao i kreirao najbolje alate i prostore za snimanje i realizaciju.

Zoom je najšire korišćena i najpopularnija platforma koju sa velikim uspehom koristimo za organizaciju sastanaka, vebinara, konferencija. Platforma podržava održavanje manjih, kao i većih virtuelnih sastanaka i vebinara do 1.000 učesnika. Zoom platforma je podržana na svim operativnim sistemima računara i mobilnih uređaja i na svim vodećim Internet preglednicima i jednostavna je za korišćenje.

NAŠ STUDIO I KONFERENCISKI PROSTORI


Zeleni Studio “EASY EVENTS”
U centru Niša nalazi se naš oficijalni ZELENI STUDIO “EASY EVENTS”, uređen po svim tehničkim standardima za brzu i kvalitetnu produkciju online dogadjaja. Dve prostorije studija, prednja za režiju i saradnike i u nastavku studijo sa chroma key (“zeleni ekran”) omogućavaju snimanje i/ili prenos uživo vaših vebinara, intervjua, online predavanja, e-sastanaka i ostalih događaja za do 3 govornika istovremeno.


Za veće online dogadjaje sa više od 3 govornika istovremeno, za hibridne skupove i konferencije sa dozvoljenim brojem osoba u publici, koristimo moderne i funkcionalne prostore u Naučno-tehnološkom parku Niš, Ambasador Hotelu i New City Hotelu koje pretvaramo u studio za snimanje sa publikom ili bez. Pored lokacija u Nišu, Educo Events organizuje dogadjaje u drugim gradovima i najatraktivnijim mestima u Srbiji.

TRANSFERI I AVIO KARTE

 

Za potrebe prevoza vaših predavča, klijenata ili grupa, Easy Travel & Events doo nudi najam vozila sa
vozačem. Zavisno od broja putnika, transferi se obavljaju konfonim putničkim automobilima, mini-
van vozilom ili udobnim autobusima. Nama je vaše poverenje, sigurnost, tačnost i dugotrajna
saradnja prioritet.


Easy Travel & Events d.o.o. nudi organizaciju i rezervaciju vašeg avio transporta kao i hotelskog
smeštaja bilo gde u zemlji i svetu, po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

 

ANGAŽUJTE NAS

KONTAKT
Radno vreme poslovnice u Nišu
Adresa: Prvomajska 4a, 18000 Niš
Od ponedeljka do petka od 9h do 15h

T: (381)69 3292555  (381)18292555

F: (381)18292552
E-mail: info@easytravel.rs kongres@easytravel.rs

©Easy Travel&Events

Easy Travel&Events
Newsletter