Putovanja

Turistička agencija EASY TRAVEL & EVENTS d.o.o. je licencirani organizator putovanja u zemlji i inostranstvu. Sa više od 20 godina iskustva u turističkoj industriji, uspešno organizujemo individualna, grupna turistička i poslovna putovanja u zemlji i inostranstvu.

O tome da “putovati znači živeti”, naučio nas je Hans Kristijan Andersen u svojoj Autobiografiji.

Uz asistenciju iskusnih Easy Travel & Events agenata, možete kreirati putovanja po Vašoj meri ili mi to možemo učiniti za Vas. Avio karte, najveća ponuda hotela, daleke destinacije, evropske metropole, medeni mesec i venčanja, skijališta, safari – sve postaje bliže i povoljnije uz našu asistenciju. Pozovite danas jedan od “Easy telefona” ili pogledajte našu ponudu Hotela I smeštaja na AKTUELNIM DESTINACIJAMA koji nudiomo u sezoni klikom na link AKTUELNA DESTINACIJA.

“Nemoj mi reći koliko si obrazovan, reci mi koliko si putovao” (Muhamed, islamski prorok).

GRUPNA PUTOVANJA, EKSKURZIJE, KAMPOVI

Tokom cele godine organizujemo grupna putovanja, kampove za mlade i ekskurzije sa profesionalnim vodičima, konfornim i bezbednim autobuskim, mini-bus ili avio prevozom. Pošaljite upit, pozovite Easy Travel agenta ili se prijavite na Easy Travel & Events Newsletter i dobićete naše ekskluzivne ponude, aktuelna putovanja i savete eksperta o destinaciji koju želite da obiđete.

Za AKTUELNA GRUPNA PUTOVANJA koja su u ponudi agencije pogledajte ovde.

POSLOVNA PUTOVANJA

Avionske karte, adekvatan smeštaj, organizovan transfer ili rent-a-car, uplata kotizacija i registracije za kongrese, seminare, sajmove…. su naš posao. Na Vama je da uspešno obavite svoje poslove i maksimalno uživate  u preostalom raspoloživom vremenu. Pozovite “Easy telefon” ili pošaljite upit na info@easytravel.rs  

KONTAKT
Radno vreme poslovnice u Nišu
Adresa: Prvomajska 4a, 18000 Niš
Od ponedeljka do petka od 9h do 15h

T: (381)69 3292555  (381)18292555

F: (381)18292552
E-mail: info@easytravel.rs kongres@easytravel.rs

©Easy Travel&Events

Easy Travel&Events
Newsletter